Читај ми!

Kad kraljica ide u šoping sa ćerkom i kucom

Holandska kraljica Maksima ponovo je pokazala svu raskoš svog modnog izbora u ležernom izdanju tokom nedavnog šopinga sa ćerkom u Madridu.

Holandski kraljevski par, kralj Vilem-Aleksander i njegova supruga, krenuo je ovih dana na dvonedeljnu karipsku turneju, prvi put sa ćerkom, prestolonaslednicom Katarinom Amalijom.

Uoči turneje, majka i ćerka su bile u šopingu u Madridu, potpuno inkognito, a sa sobom su povele i kucu.

Kraljica Maksima, koja važi za jednu od apsolutno najelegantnijih pripadnica evropskih kraljevskih porodica, pokazala je i ovom prilikom svoj savršen stil i u ležernom izdanju.

Poznato je da Maksima obožava pelerine i ogrtače. Ovoga puta ona je zeleno-sivu pelerinu sa dva lica, kombinovala sa širokim pantalonama u istoj nijansi, sportskim kratkim braon čizmicama "Đanvito Rosi" i sivom mladalačkom pletenom kapom od kašmira, koja je 51-godišnjoj kraljici savršeno pristajala.

Pelerina od vune i kašmira je kreacija njenog omiljenog brenda, belgijske modne kuće „Natan“, rađena u kooperaciji sa kreatorkom Ališom Odri, otkriva Royal Fashion Police. Maksima ju je nosila sa kaišem od istog materijala.

Fotoaparati su zabeležili i kako je kraljica sela sa ćerkom u obližnji kafić, ćaskajući opušteno i mašući prolaznicima koji su je prepoznali.

Šta su sve majka i ćerka kupile u Madridu saznaćemo verovatno uskoro kad na Karibima pokažu neke od svojih odevnih kombinacija.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво