Читај ми!

Holivudskom glumcu polomljeno više od 30 kostiju u telu

Džeremi Rener, zvezda filmova „Katanac za bol“ i „Osvetnici“, kaže da je polomio više od trideset kostiju u svom telu u nesreći 1. januara kada ga je, dok je čistio sneg, pregazila grtalica.

Obaveštavajući obožavaoce o svom oporavku, holivudski glumac je naveo da su se svi novogodišnji planovi promenili prvog dana 2023. i podelio svoju fotografiju kako leži u bolničkom krevetu.

Rener je pretrpeo teške povrede grudi i prelome kostiju dok je čistio sneg ispred svoje kuće u Nevadi. Nekoliko dana je bio u kritičnom stanju.

„Ovih 30 i više kostiju će zarasti i biti još jače, isto kao što se produbljuju ljubav i veze sa porodicom i prijateljima“, napisao je Rener na društvenim mrežama.

Glumac je zahvalio svima koji su mu slali poruke podrške, uključujući njegove kolege Krisa Hemsvorta i Krisa Evansa.

Rener, koji je napunio 52 godine nedelju dana nakon nesreće, stekao je popularnost sredinom 2000-ih godina u ostvarenjima 28 nedelja i Katanac za bol, za koje je bio nominovan za Oskara za najboljeg glavnog glumca.

Proteklih deset godina najpoznatiji je po ulozi Klinta Bartona, odnosno Oka sokolovog, u „Marvelovim“ Osvetnicima.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи