Читај ми!

Georgina besna: „Kakva šteta ne uživati u majstorijama najboljeg igrača sveta“

Georgini Rodrigez, verenici Kristijana Ronalda, nije bilo nimalo lako što slavni fudbaler nije bio u startnoj postavi Portugalije na utakmici sa Švajcarskom.

„Kakva šteta ne uživati u igri najboljeg na svetu svih 90 minuta!“, rekla je Georgina, pošto je Kristijano Ronaldo sedeo na klupi veći deo utakmice osmine finala na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Ime Kristijana Ronalda nije se našlo na spisku igrača za meč sa Švajcarskom. Ljuta zbog toga, Georgina je na društvenim mrežama, na svom Instagram profilu, izrazila podršku svom vereniku, navodeći da je šteta što gledaoci širom sveta ne mogu da uživaju u Ronaldovim igrama od početka do kraja meča.

Ronaldo je ipak ušao na teren 17 minuta pre kraja utakmice, ali nije postigao nijedan gol. Portugalija sledeću utakmicu igra sa Marokom 10. decembra 2022. godine.

Georgina je istakla da se nada da će „Bog i Fernando nastaviti ruku pod ruku“. Iako je na klupi, Ronaldo je i dalje u centru pažnje i svaki njegov potez se posebno prati. S druge strane, Georgina nije prošla nezapaženo ni kada je stigla na stadion.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво