Читај ми!

Ketrin Zita-Džons ubeđena da je rođena da bude ženska verzija Džejmsa Bonda

Holivudska zvezda Ketrin Zita-Džons je u intervjuu za britanski Telegraf otkrila da je očajnički želela da igra žensku verziju Džejmsa Bonda. Ova želja je toliko jaka da ulogu agenta 007 naziva „neostvarenom ljubavlju“.

Ketrin Zita-Džons, inače rođena Velšanka, u intervjuu za Telegraf, otkriva da bi čak i posle svih ovih godina, sigurno iskoristila priliku da se na velikom platnu pojavi kao najpoznatiji špijun.

„Imala sam kvalitete da budem žena Bond. Godina sam bila materijal za Bonda. Zapravo, sanjala sam da budem špijunka kada sam bila klinka, ako ne uspem kao glumica“, dodala je poznata glumica.

Čak i kao odrasla i ostvarena glumica nadala se da će spojiti oba ova profesionalna sna u jedan. Nažalost, Zita-Džons nikada nije imala priliku da se uklopi u tradicionalno mušku ulogu Bonda. Kada je sazrela kao glumica, još je bilo prerano da žena preuzme tu ulogu i da obožavaoci ove franšize, kritičari i ljubitelji vratolomnih akcionih scena to prihvate.

Tako je prilika propuštena. Barem tako misli glumica.

Takođe, „Eon prodakšns“ (Eon Productions), studio koji je odgovoran za filmske priče o agentu 007, otkrio je da imaju prilično stroge zahteve u pogledu budućeg tumača Bonada, Džejmsa Bonda. Ti standardi, nažalost, ponovo ne idu u prilog Ziti-Džons.

Majkl Džej Vilson i producentkinja Barbara Brokoli otkrili su da će godine glumca koji će igrati Bonda biti presudne. Vilson je naglasio: „Imajte u vidu, Bond je već veteran i ima dosta iskustva, već je prošao kroz brojne ratove, da tako kažemo.“

Pošto Ketrin Zita-Džons danas ima 53 godine, izgleda da je propustila brod, ali pošto je trenutno prilično zauzeta, to joj nije naročito bitno.

Netfliks je upravo izdao seriju Tima Bartona, Porodica Adams, u kojoj glumi legendarnu i šik majku, Mortišu Adams.

Ali, iako ima pune ruke posla, glumica je spremna, ukoliko poziv da igra Bonda stigne, da ga oberučke prihvati.

„Oh, to bi bilo apsolutno da“, u šali je napomenula. „To se ne dovodi u pitanje.“  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво