Čitaj mi!

Madona i njena srećna porodica – retka fotografija sa decom

Popularna kraljica popa Madona retko deli porodične fotografije na društvenim mrežama. Izuzetak je proslava Dana zahvalnosti, kada se slikala sa svoje šestoro dece.

Fotografije su podeljene na Madoninom Instagram profilu, a na njima porodica na okupu, ćerka Lurdes Lola, koja već neko vreme živi sama, sin Roko Riči živi sa ocem Gajem Ričijem u Londonu, David, Mersi Džejms, i bliznakinje Ester i Stela, Madonina usvojena deca.

U objavi na Instagramu Madona je napisala: „Tako sam zahvalna.“


Madona je Roka dobila sa slavnim rediteljem, a dok su bili u braku, usvojila je i Davida, koji je imao samo 13 meseci. Bliznakinje su imale četiri godine kada su usvojene.

Madona je takođe podelila svoju fotografiju na kojoj drži veliku čašu crnog vina i sliku njihovog velikog stola za Dan zahvalnosti.

Dekor velike praznične trpeze ima jesenju temu sa crvenim jabukama, zelenim kruškama, narom, činijom svežih brusnica, štapićima od cimeta. Na svakom podmetaču je šareni tanjir sa presavijenom salvetom, olovkom i parčetom papira na kome je pisalo: „Zahvalan sam za...“ koje su gosti mogli da popune.