Читај ми!

Zlatna kuća Ivane Tramp na Menhetnu prodaje se za 26,5 miliona dolara

Luksuzna kuća pokojne Ivane Tramp sa mnogo zlatnih detalja u kojoj bi se i Luj šesnaesti lepo osećao zbog luksuza, našla se u ponudi nekretnina u Njujorku.

Kuća koja ima šest spratova i mermerno stepenište sa kovanim gvožđem izgrađena je 1879. godine. Opremljena je u raskošnom dekadentnom stilu u kome dominiraju životinjski printovi sa zlatnim lajsnama.

Kako je porodica navela, novac od prodaje podeliće Ivanino troje dece, Donald Junior,Erika i Ivanka.

Impresivna kuća od 800 metara kvadratnih, nalazi se na Menhetnu u Njujorku. Opremljena je dekorom iz osamdesetih godina, preovlađuje životinjski print, podovi su od ružičastog mermera sa pozlaćenim ukrasima.

Trpezarija je dizajnirana u stilu raskošnog dvorca Versaj. U podrumskim prostorijama kuće smeštena je švedska sauna.

U suterenu kuće je vešeraj, na spratu je konferencijska soba, sa malom kuhinjom i radnom sobom. Na trećem spratu je biblioteka sa klavirom na kome su svirali profesionalni pijanisti koji su zabavljali goste na prijemima.

Kuću je Ivana Tramp kupila posle razvoda od Donalda Trampa, 1992. godine za 2,5 miliona dolara. Na žalost u njoj je tragično završila nakon pada niz stepenice.

„Moja mama je volela tu gradsku kuću. Oslikavala je njen stil i eleganciju. Ta kuća je opisivala Ivanu Tramp. Ona je primer personifikacije nekretnine u kojoj je živela češko-američka poslovna žena", rekao je njen sin Erik.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво