Читај ми!

Bred Pit i Dženifer Aniston – nezanimljiv život dve glumačke zvezde

Bred Pit je jednom rekao da ga je brak sa Dženifer Aniston učinio „tupim“ i da je život sa ovom holivudskom glumicom potpuno nezanimljiv.

Popularni holivudski glumac i zavodnik izazvao je žestoku reakciju pošto je rekao da je živeo nezanimljivim životom dok je bio u braku sa Dženifer Aniston. U intervjuu za Parade Magazine 2011. godine, istakao je da ga brak sa Anđelinom Žoli „inspiriše".

„Nisam ni sam živeo zanimljiv život", govorio je o vremenu koje je proveo sa zvezdom serije Prijatelji. Mislim da je moj brak imao neke veze sa tom serijom. Pokušaj da se pretvaram da je brak nešto što nije", rekao je Bred.

Da bi javnosti objasnio svoje "eksplozivne" izjave, koje su neki kategorisali kao osudu upućenu Dženifer, Pit je oobjasnio.

„Džen je neverovatno požrtvovana, puna ljubavi i urnebesna žena koja ostaje moj prijatelj. To je važan odnos koji veoma cenim. Poenta koju sam pokušavao da kažem nije da je Džen bila dosadna, već da sam ja postajao dosadan prema sebi, i za to sam ja odgovoran", naveo je glumac.

Glumački par Dženifer Aniston i Bred Pit venčali su se 2.000 godine, a njihov brak trajao je do 2.005. godine.

среда, 15. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара