Čitaj mi!

Da li će Žizel Bundšen i Tom Brejdi opstati u braku

Tom Brejdi i Žizel Bundšen, koji žive odvojeno nekoliko poslednjih nedelja, angažovali su advokate za razvod.

Si-En-En je prošlog meseca izvestio da se Brejdi, sedmostruki šampion NFL-a koji trenutno igra za „Tampa Bej bakanirse", i njegova supruga Žizel Bundšen, manekenka, bave „bračnim pitanjima", pozivajući se na izvor blizak poznatom paru. 

Njih dvoje, venčali su se 2009. godine, i „žive odvojeno" već neko vreme, prenose mediji. 

Brejdi (45) se povukao iz NFL-a u februaru, da bi kasnije poništio tu odluku. On je u avgustu uzeo 11-dnevno odsustvo iz trening-kampa da bi se „pozabavio ličnim stvarima", rekao je njegov trener Tod Bouls. 

U intervjuu za magazin El objavljenom prošlog meseca, Žizel (42) je rekla da je „zabrinuta" u vezi sa povratkom njenog supruga na teren nakon što se prvobitno penzionisao prošle zime. 

„To je veoma nasilan sport, imamo decu i volela bih da on bude prisutniji u porodici", rekla je manekenka.

„Definitivno sam vodila te razgovore sa njim iznova i iznova. Ali na kraju, osećam da svako mora da donese odluku koja mu odgovara. I on sam treba da prati ono što ga raduje", dodala je.

Brejdi je nedavno govorio o tome koliko ga je karijera koštala u smislu privatnog života i žrtvovanja.

„Nisam obeležio Božić 23 godine ni Dan zahvalnosti 23 godine, nisam slavio rođendane sa ljudima do kojih mi je stalo, a koji su rođeni od avgusta do kraja januara. Ne mogu da budem na sahranama i ne mogu da budem na venčanjima. Mislim da dođe trenutak u životu kada kažeš sebi da si se zasitio nečega, i da treba da nastaviš u drugim sferama života", rekao je sportista.

Si-En-En se obratio predstavnicima Brejdija i Bundšenove za komentar, ali za sada reagovanja nije bilo.