Читај ми!

Zašto je Tom Henks obožavaoce ubacio u „veliki rebus"

Tom Henks, koji je igrao u 52 filma, kaže da je ipak snimio samo „četiri koja su baš dobra“. Obožavaoci slavnog glumca sada pokušavaju da pogode na koje filmove Henks misli.

Зашто је Том Хенкс обожаваоце убацио у „велики ребус" Зашто је Том Хенкс обожаваоце убацио у „велики ребус"

Glumac je postao popularan osamdesetih, kada je glumio u filmovima uključujući Splash! (Sirena) Big (Veliki) i The Burbs (Komšije uz pakla). 

Malo kasnije, devedesetih, počeo je da broji priznanja, osvajajući Oskara za najboljeg glumca dve godine zaredom za filmove Forrest Gump (Forest Gamp) i Philadelphia (Filadelfija). 

U tom periodu snima i dva dela filma Toy Story (Priča o igračkama), You've Got Mail (Stigla vam je pošta) i The Green Mile (Zelena milja). 

Henks je takođe redovno sarađivao sa rediteljem Stivenom Spilbergom, pojavljujući se u filmovima Saving Private Ryan (Spasavanje redova Rajana), Catch Me If You Can (Uhvati me ako možeš), The Terminal (Terminal), Bridge of Spies (Most špijuna). 

Henks je takođe i pisac, pa je tako autor romana u najavi pod nazivom Stvaranje još jednog velikog remek dela - filma. U vezi sa tim je poručio: „Niko ne zna kako se pravi film - iako svi misle da znaju".

Glumac i producent je dodao: „Napravio sam gomilu filmova (a četiri od njih su prilično dobra, mislim) i još uvek sam zadivljen kako nastaju - od javljanja ideje do slike na ekranu, ceo proces je čudo".

Glumačka zvezda je nedavno kreirao i igricu pod nazivom "Hanx 101 Trivia", koja će biti isključivo dostupna na Apple Arcade.  

Henksov komentar o „tek četiri dobra filma" ostavio je njegovu publiku u razmišljanju o tome na koje zapravo misli.

Njegovo priznanje nagoveštava da je svestan da su mnogi njegovi filmovi bili loši, a to, kako prenosi Independent, uključuje The Bonfire of the Vanities (Lomača taštine), The Ladykillers (Gangsterska petorka), film Rona Hauarda The Da Vinci Code (Da Vinčijev kod) i nedavni film Pinocchio (Pinokio).

Njegovu ulogu u ostvarenju Elvis (Elvis) Baza Lurmana kritičari su takođe uglavnom loše ocenili.

Novi glumčev roman, kako je najavljeno - treba da bude izdat u maju 2023. godine.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво