Читај ми!

Ibrahimović se ulogom u nastavku Asteriksa pridružio panteonu fudbalera filmskih zvezda

Pošto je osvojio skoro sve što se može osvojiti u fudbalu, izgleda da je napadač Milana, Zlatan Ibrahimović, odlučio da osvoji svet filma, pošto se pojavljuje u novom filmu o avanturama Asteriksa i Obeliksa.

Ibrahimović se pojavljuje u novom nastavku popularne franšize: Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo. Zlatan igra rimskog gladijatora po imenu Kajus Antivirus, a u glumačkoj postavi mu se pridružuju „teškaši“ poput što su Vensan Kasel (koji igra Julija Cezara) i Marion Kotijar (Kleopatra).

Napadač Milana je ponosno otkrio vest na društvenim mrežama objavivši tizer trejler filma u kome se može videti kako se snašao u vatrenoj akcionoj sekvenci, obučen u kostim gladijatora.

Film režira Gijom Kane, koji takođe igra Asteriksa, dok ulogu njegovog ljubaznog saputnika Obeliksa tumači Žil Leluš. Ovo je prvi put u istoriji franšize da Obeliksa ne igra francuski glumac Žerar Depardje.

Ibrahimović nije prvi fudbaler koji se pojavio u filmu o Asteriksu. Krenuo je stopama Zinedina Zidana, koji je za svoje specijalno pojavljivanje u filmu Asteriks na Olimpijskim igrama iz 2008. stavio dugu crnu periku.

Ovaj film – druga najskuplja produkcija van engleskog govornog područja snimljena do tada – takođe sadrži delove u kojima su se pojavile sportske zvezde Mihael Šumaher, Toni Parker i Ameli Moresmo.

Tu je i Erik Kantona koji se može pohvaliti više nego bogatom filmskom biografijom, čak je imao i glavnu ulogu u britanskom filmu Tražim Erika.

Bivša zvezda Lids junajteda, Mančester junajteda i Francuske glumio je i režirao brojne francuske i evropske umetničke filmove, a na ekranu se pojavio sa velikim imenima poput Kejt Blančet i ser Ričarda Atenboroa u filmu Elizabet.

Neimar se 2016. godine pridružio Vin Dizelu u nastavku filma Tripl iks: Povratak Ksandera Kejdža.

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Engleske, Dejvid Bekam, imao je zapaženu i šaljivu ulogu u Kralju Arturu: Legenda o maču, sa nekoliko replika u sceni kada titularni heroj izvlači mač iz kamena.

Objavljen u oktobru prošle godine, Mi Chiamo Francesco Totti (Zovem se Frančesko Toti) proglašen je za najbolji dokumentarni film na filmskom festivalu u Italiji.

Pre godinu ili dve, bivša zvezda Barselone i Brazila, Ronaldinjo, dobio je ulogu Ronalda – brazilskog stručnjaka za borilačke veštine – u najnovijem filmu u filmskoj franšizi Žan Kloda Van Dama Kikbokser.

Veliki Pele bio je među pravim profesionalcima – uključujući Bobija Mura i Osija Ardilesa – koji su glumili zajedno sa Majklom Kejnom i Silvesterom Staloneom u filmu Beg u pobedu iz 1981. godine, u kojem tim savezničkih ratnih zarobljenika pokušava da pobede Nemce.

Karlo Anćeloti je čak iskoristio neka poznanstva kako bi preko veze dobio mogućnost da se kratko pojavi u filmu Star Trek Beyond objavljenom 2016.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво