Читај ми!

Sud odlučio: Džoni Dep nije kriv

Presuda je izrečena. Džoni Dep je dobio spor po tužbi za klevetu protiv Amber Herd pošto joj je naloženo da glumcu isplati 15.000.000 dolara odštete. Međutim, porota je gospođi Herd dodelila dva miliona dolara za deo protivtužbe, zato što je Depov advokat njene optužbe da ju je bivši muž zlostavljao nazvao prevarom.

Porota je saopštila da je donela presudu po tužbi Džonija Depa za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Herd, koja je svedočila da ju je Dep fizički i seksualno napao u više navrata. Džoni Dep nije kriv, odluka je suda. Amber Herd mora da plati 15 miliona dolara Depu za odštetu i kaznu od 5 miliona dolara.

Uprkos tome što je porota dodelila Džoniju Depu 15 miliona dolara, sudija je smanjio krivičnu odštetu na 350.000 dolara. 

Džoni Dep nije bio u sudnici, ali je pratio čitanje presude iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Takođe, porota je donela presudu u vezi sa protivtužbom od sto miliona dolara koju je Herdova podnela protiv Depa. Ona je rekla da je bila oklevetana kada je Depov advokat njene optužbe o zlostavljanju nazvao prevarom.

Građanska porota od sedam članova morala je da donese jednoglasnu presudu. Tokom tri dana porota je zasedala po 12 sati na dan.

Džoni Dep je tužio svoju bivšu suprugu za pedeset miliona dolara, optužujući je da ga je klevetala u članku iz 2018. godine, u kome je opisala sebe kao „zlostavljanu javnu ličnost u porodici".

Amber Herd je podnela protivtužbu vrednu sto miliona dolara protiv zvezde „Pirata sa Kariba" Džonija Depa, bivšeg supruga, nakon što je njegov advokat njene navode nazvao prevarama. Jedno drugo optužuju da su im karijere uništene.

Svedočenje tokom šestonedeljnog suđenja iznelo je jezive detalje njihovog kratkog i promenljivog braka. Herdova je svedočila da ju je Dep fizički ili seksualno napao više desetina puta. Dep je rekao da nikada nije udario Herd, da je ona izmislila optužbe za zlostavljanje i da ga je ona više puta fizički napala.

Porotnici moraju da odluče i donesu presudu na osnovu tvrdnji obe strane i utvrde da li su izjave istinite.

Tokom završnih reči, obe strane su istakle da bi presuda u njihovu korist vratila njihov život u redovne tokove i karijeru koju su imali pre skandala.

Inače, Džoni Dep nije ostao u Virdžiniji da sačeka presudu, već se vratio na scenu, pevajući i svirajući gitaru sa Džefom Bekom u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Naime, Džoni Dep je održao koncert u Rojal Albert holu u Londonu.  

недеља, 19. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара