Читај ми!

Da li iste modrice imaju Džoni Dep i Ilon Mask

Ceo svet sa velikom pažnjom prati suđenje Džonija Depa i Amber Herd, koje pomalo počinje da liči na sapunicu. Da li je Džoni Dep jedini koga je Amber maltretirala, ili je to bio i milijarder Ilon Mask.

Po društvenim mrežama pojavili su se snimci koji datiraju iz perioda kada se Amber zabavljala sa Ilonom Maskom. Fotografije biznismena Maska sa modricama po licu „pretpostavka“ su da je Amber „tukla“ Maska.

Mask se zabavljao sa Amber dok je trajala brakorazvodna parnica glumice i Džonija Depa.

Očekuje se da će generalni direktor „Tesle“ i „Spejs iksa“, svedočiti na suđenju u Virdžiniji.

Inače, glumac Džoni Dep tužio je glumicu Amber za klevetu i tražio 50 miliona dolara odštete.

Veliki deo javnosti opredelio se da podrži glumca, jer smatra da je Amber lažirala svoje optužbe i da je odlična glumica u sudnici.

Advokati Džonija Depa navode da glumac nikada nije nasrnuo fizički na svoju bivšu suprugu. Prijatelji i komšije tvrde da je Amber ta koja je pravila modrice Džoniju Depu. Tada su se u štampi pojavile priče da glumica živi na račun Maska, da je nasilna i manipulativna.

Kompanija „Spejs iks“ pokušava da prikupi 1,7 milijardi dolara novih sredstava, dok njen kontroverzni osnivač nastavlja da objavljuje vesti usred suđenja za klevetu njegovoj bivšoj devojci Amber Herd i Džoniju Depu, koje se bliži kraju.

To bi kompaniju koja postoji 20 godina i koja je poslala astronaute u orbitu, povećalo vrednost na 127 milijardi dolara.

Nezavisni internet sajt Insajder izvestio je da je „Spejs iks“ platio 250.000 dolara za rešavanje žalbe zbog navodnog seksualnog maltretiranja stjuardese u poslovnom avionu kompanije „Spejs iks“, dok je u njemu sa Maskom bila i Amber Herd.

Pedesetogodišnji Musk je odbacio optužbe, rekavši da su te „divlje optužbe potpuno netačne“.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво