Читај ми!

Papa u kolicima: Postoji problem…

Papa Franja prvi put je u javnosti viđen u kolicima, a uskoro će zbog bolova operisati koleno.

Pontifa koji pati od bola u desnom kolenu već neko vreme, njegov pomoćnik je na kolicima dogurao u salu „Jovan Šesti“ u Vatikanu na sastanak sa opaticama iz čitavog sveta.

U intervjuu za Korijere dela sera, papa je rekao da će uskoro imati „manju intervenciju“ na desnom kolenu zbog istegnutog ligamenta.

Na kraju sastanka sa gostima iz Slovačke, vrhovni poglavar Rimokatoličke crkve izvinio se prisutnima zato što ne može da ustane da ih pozdravi.

„Postoji problem, moje koleno ne radi. Moram da slušam lekara koji mi je rekao da ne hodam“, objasnio je papa.

Uprkos tome, gosti su mu aplaudirali dok je na kolicima odlazio sa sastanka.

Papa je takođe za italijanski list rekao da je „spreman da otputuje u Moskvu“ nakon što je tražio da se sastane sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, ali da još nije dobio odgovor.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво