Читај ми!

Kanje Vest strahuje da će se Kim ubrzo ponovo udati

Dok još traje nagodba o razvodu koja je u toku, Kanje Vest je podneo prigovor sudu na zahtev Kim Kardašijan da bude zakonski proglašena samicom.

Reper, koji je legalno promenio ime u Je, dostavio je zahtev Višem sudu okruga Los Anđelesa. Prema sudskim dokumentima do kojih je došao Los Anđeles tajms, Vestov advokat tvrdi da je potrebno rešiti nekoliko pitanja pre nego što se njih dvoje zvanično razvedu, poput starateljstva, imovine i finansijskih računa.

Takođe je zatraženo da se Kardašijanova odrekne budućih „bračnih privilegija" dok se ne donese odluka o starateljstvu koja uključuje njihovo četvoro dece. Čini se da je reper zabrinut da bi se Kim mogla ponovo udati pre nego što se njihov razvod okonča, što bi, prema navodima u dokumentu, moglo izazvati prepreke u „pribavljanju dokaza u vezi sa roditeljstvom i starateljstvom".

Vest takođe želi da osigura da se novac ne prenosi na druge račune iz zajedničkog fonda bivšeg para.

Međutim, advokati Kim Kardašijan tvrde da su Vestovi zahtevi nepotreban s obzirom na uslove njihovog predbračnog ugovora, koji je jasno podelio svu njihovu imovinu.

Kim Kardašijan (41) podnela je zahtev za razvod od Vesta (44) u februaru 2021.

Tokom prošle nedelje, Vest je na društvenim mrežama podelio niz postova o razvodu od Kardašijan i o njenom dečku glumcu Pitu Dejvidsonu.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво