Читај ми!

Dejan Jelača: Film "Tamna ljubav" je interesantna priča akcije sa krimi elementima

Čovek sa stanom i poslom u Njujorku, a srcem i dušom u Srbiji, naš glumac i TV voditelj Dejan Jelača gotovo dve decenije balansira između ove dve države. Postoje naravno i oni ljudi koji ne znaju da je on već dugo građanin Amerike, jer ga veoma često viđaju na našoj televiziji, ali njegova glumačka karijera u SAD je daleko bogatija i uspešnija. I najnoviji film koji će američka publika uskoro videti je "Tamna ljubav".

Glumac Dejan Jelača je u Skajp uključenju iz Njujorka u Jutarnji program RTS-a, istakao da je srcem i dušom u Srbiji, da već skoro 20 godina živi u Americi. Da je zakazana premijera filma Tamna ljubav, koji je jedna interesantna priča.

„Prvi put se susrećem sa ovim žanrom,u pitanju je triler, akcija, sa krimi elementima, prilično je zanimljivo. Ovo je bilo specifično jer je zahtevalo mnogo akcije,mnogo proba i dva meseca pred početak snimanja svaku scenu smo vežbali.

Ističe da će pamtiti snimanje ovog filma po tome što se radilo u epicentru ludila pandemije u Americi,ali je ekipa pod posebnim uslovima sve izgurala.

„Najvažnije mi je kakav sud će dati publika, da li smo uradili dobar posao. Moja uloga je potpuno dijametralno drugačija od mene, to mi je bio izazov. Glumim čoveka koji radi za Ciju, najmračnije poslove.U pitanju je negativac, a to je izazov igrati, lik je potpuno drugačiji od mene.Nisam pogledao film, jedva čekam da ga vidim", rekao je glumac Dejan Jelača.

Dodaje da je reditelj filma iz Afrike, iz Nigerije, mladi reditelj koji živi u Americi. Tu je i mlada i divna glumačka ekipa iz sveta pozorišta.

четвртак, 09. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара