Читај ми!

Bela Hadid pobedila porok: "Alkohol je prošlost, popila sam svoj deo"

Poznata manekenka Bela Hadid u svom intervjuu za časopis „In Style“, objasnila je kako se izborila sa porokom alkohola. Istakla je da je bilo dana kada nije mogla da se kontroliše u piću.

Objasnila je da je prestala da pije kada joj je doktor pokazao efekte alkohola na njen mozak.„Odustala sam od alkohola, koji sam volela. Došla sam do tačke kada sma počela da otkazujem noćne izlaske, jer kada popijem nisam mogla da se kontrolišem", istakla je Bela Hadid.
Postala je suosnivač i partner brenda bezalkoholnih pića.

„Ne osećam potrebu da pijem alkohol jer znam kako će uticati na mene u tri sata ujutro kada se probudim sa užasnom anksioznošću razmišljajući o nekoj stvari koju sam rekla pre pet godina kada sam završila srednju školu", rekla je Hadid. Pojasnila je kako postoji "beskrajni efekat bola i stresa".

„Društveni mediji nisu stvarni. Samopomoć i mentalne bolesti nisu linearne, već su kao tobogan, sa usponima i padovima. Ali želim da znate, uvek ima svetla na kraju tunela, a rolerkoaster se uvek potpuno zaustavi u nekom trenutku", istakla je manekenka.

Bela Hadid je bila hapšena i optužena za vožnju u alkoholiziranom stanju 2014. godine, zbog čega je dobila šest meseci uslovne kazne, 25 sati društveno korisnog rada i 20 sati sastanka anonimnog alkoholičara.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво