Читај ми!

Boris i Keri Džonson objavili rođenje ćerke

Britanski premijer Boris Džonson i njegova žena Keri objavili su rođenje ćerke, njihovog drugog zajedničkog deteta, uz sina Vilfreda rođenog u aprilu 2020. godine.

Supruga Borisa Džonsona, Keri, rodila je devojčicu, objavljeno je iz kabineta britanskog premijera, što je njihovo drugo dete i najmanje sedmo za Džonsona.

„Premijer i gospođa Džonson sa zadovoljstvom objavljuju rođenje zdrave devojčice u londonskoj bolnici tokom prepodneva“, navodi se u saopštenju. „I majka i ćerka su veoma dobro. Par bi želeo da se zahvali briljantnom porodilištu Nacionalne zdravstvene službe za svu njihovu brigu i podršku“, dodaje se.

Devojčica je sestra njihovog sina Vilfreda, rođenog u aprilu 2020. Par se venčao na tajnoj ceremoniji u maju ove godine.

Džonson je sa svojom drugom ženom, advokatom Marinom Viler, imao četvoro dece. Razvod je okončan 2020. posle 25 godina braka.

Takođe ima još najmanje jedno dete iz vanbračne veze. Džonson je više puta odbijao da kaže koliko je dece imao, iako je u intervjuu za En-Bi-Si u septembru potvrdio da ima šestoro.

Vest dolazi usred burne nedelje za Džonsona kao premijera, koji je morao da pokrene istragu o detaljima božićne zabave u Dauning stritu u decembru prošle godine usred karantina. Kada se Vilfred rodio, Džonson se još uvek oporavljao od kovid infekcije zbog koje je završio na intenzivnoj nezi.

Ovog puta, premijer je bio prisutan tokom celog porođaja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво