Читај ми!

Monika Beluči: Nisam opsednuta izgledom, želim da starim na prirodan način

Popularna italijanska glumica Monika Beluči,pored dobre glume simbol je i mladalačkog izgleda. U nedavnom intervjuu za Sunday Times Style Magazine, pričala je o starenju kao prirodnom procesu života, i istakla da se ne plaši starenja.

Glumica je pozirala za naslovnu stranu modnog časopisa, za koji je govorila o godinama, starenju kao neizbežnom procesu, o načinu života .

„Postoji toliko žena koje se osećaju slobodnim da stare na drugačiji način", rekla je Monika Beluči.

Komentarišući svoj izgled, otkrila je da izbegava rigorozne treninge i stroge dijete, da voli vino i testenine i da povremeno odlazi na pilates. Istakla je da nije opsednuta izgledom i da je uvek bila žena sa oblinama.

„Kada imate 50 ili 60 godina, nemate iste potrebe kao kada imate 20 godina. Godine nam daju drugačiju perspektivu", objašnjava glumica.

Pričajući o svom iskustvu „Bond devojke", italijanska glumica je napomenula da je njen kasting označio „veliku promenu", dodajući da „ima toliko žena koje se osećaju slobodno da stare na drugačiji način .

„Kada smo mladi imamo đavolsku lepotu, što je sasvim prirodno, ali se moramo nositi i sa starošću, jer život ide dalje", rekla je glumica.

Pričala je i o ćerkama, odnosu sa bivšim suprugom Vensanom Kaselom, od koga se razvela 2013. godine, a od tada je bivši par pronašao ritam zajedničkog roditeljstva.

"Razdvojeni smo već dugo vremena, ali u isto vreme kada ste roditelj, vi ste roditelji za ceo život", rekla je Monika Beluči.

Istakla je da je zahvalna i srećna što nije počela da se bavi filmskom industrijom kao mlada tinejdžerka, ali i da je to „pitanje sreće".

Monika Beluči govori o pokojnoj operskoj pevačici Mariji Kalas, iz čijih dnevnika i pisama će čitati odlomke na sceni u Londonu, u aprilu 2022. godine.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво