Читај ми!

Metju Mekonahi odlučio da se ne kandiduje za guvernera Teksasa

Popularni glumac Metju Mekonahi ipak je odlučio da se ne kandiduje za guvernera Teksasa, kako je najavljivao u prethodnom periodu.

Dve nedelje pre roka za podnošenje kandidature za guvernera Teksasa, glumac Metju Mekonahi je odustao, istakavši da je kandidovanje za tu funkciju „put kojim biram da ne idem u ovom trenutku".

„Šta sam naučio? Da imamo neke probleme koje treba da rešimo, da našoj politici treba nova svrha, da imamo podele koje treba zalečiti, da nam je potrebno više poverenja u životima. Moramo da počnemo da rasvetljavamo naše zajedničke vrednosti, one koje prelaze partijske linije, one koji grade mostove umesto da ih pale, da su naša deca naše najveće bogatstvo", rekao je Mekonahi.

U trominutnom video snimku koji je objavio na svom Instagram profilu, glumac koji je i dobitnik Oskara za svoje uloge u filmovima,pričao je o vrednostima služenja svom narodu i lekcijama koje je tokom godina naučio razmišljajući o kandidaturi za političku funkciju.

Nedavno sprovedena anketa Dallas Morning Newsa, pokazala je da bi Metju Mekonahi, imao veće šanse da postane guverner Teksasa, od sadašnjeg guvernera Grega Abota, kao i od demokratskog kandidata Beta Rurka.

Ronald Regan i Arnold Švarceneger uspešno su kombinovali glumačke karijere i političke kandidature. Manje uspešna je bila Sintija Nikson, koja je pokušala da svrgne Endrua Kuoma na izborima u Njujorku 2018.godine.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво