Читај ми!

Ubijen američki reper Jang Dolf

Američki reper Jang Dolf ubijen je u Memfisu, saopštili su lokalni zvaničnici. Na muzičara su, u sredu popodne, pucala neidentifikovana lica iz vozila u pokretu, dok je bio u pekari u svom rodnom gradu.

Moris Hil, vlasnik lokala u kom je reper bio kada se desila pucnjava, izjavio je za Foks13 da su njegovi zaposleni rekli da je Mladi Dolf (36) ušao u prodavnicu da kupi kolače i da je tada „iz automobila neko pucao u njega".

Nešto pre 17 časova, policija Memfisa objavila je preliminarne informacije o pucnjavi. Policajci su rekli da istraga ukazuje na to da je žrtva Dolf, ali su rekli da proces identifikacije nije završen.

Policija je pucnjavu nazvala „besmislenom" i poručila: „Naša srca su uz porodicu Tornton i sve koji su pogođeni ovim užasnim činom nasilja". Policija se dalje neće oglašavati, jer su, kako je naglašeno, službenici posvećeni radu na suzbijanju ovakvih incidenata.

Policija je satima radila na potiskivanju mase sa lica mesta, dok je pokušavala da istražuje pucnjavu na lokaciji tragedije.

Ervejz Bulevar, glavna ulica u Memfisu, zatvoren je tokom istrage.

Reper, čije je pravo ime Adolf Robert Tornton mlađi, dobro je poznat u zajednici Memfisa.

Mladi Dolf je počeo da privlači pažnju šire javnosti 2014. godine objavljivanjem svog miksa High Class Street Music 4, i singla Preach.

Godine 2016. objavio je svoj debi studijski album King of Memphis.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се