Čitaj mi!

Izdaje se Ronaldova vila u Torinu

Super luksuzna vila u kojoj je tri godine živeo Kristijano Ronaldo, koliko je igrao za italijanski Juventus, od hiljadu metara kvadratnih, sa spa centrom i crtežom Spajdermena u jednoj od soba njegove dece, traži novog stanara.

Oglas da se izdaje vila u kojoj je živeo fudbalski as, Kristijano Ronaldo, objavila je agencija za nekretnine „Logo imobilijare“, kojoj se obraća najveći broj igrača kada traži novi dom u Torinu. Po prvi put javnosti je na 37 fotografija prikazano kako je izgledala  unutrašnjost doma u kojoj je Ronaldo živeo sa porodicom do kraja avgusta.

„Blindirana“ vila okružena je kamerama i visokom živom ogradom, a nalazi se u blizini Korso Alberto Pico, nedaleko od Pjaca Gran Madre.  Izdaje se po, za sada, nepoznatoj ceni.

Vila ima četiri sprata, površinu od hiljadu metara kvadratnih i 300 dvorišta, a izdaje se delimično nameštena.  

Nešto od toga kako je vila uređena unutra, pratioci Ronalda mogli su da vide i na Georgininom profilu na Instagramu jer je objavila fotografije na bazenu, pored koga se nalazi sauna i tursko kupatilo.

Kuća poseduje lift, garažu, dva manja stana u prizemlju i jedan veliki stan na poslednjem spratu. U blizini žive fudbaleri Rodrigo Betankur, Aron Remzi, kao i Điđi Bufon.

broj komentara 1 pošalji komentar
(ponedeljak, 25. okt 2021, 15:48) - Bojsa [neregistrovani]

Cija je Vila?

Rnaldova vila ne znaci da jevlanik, vec je iznajmljivao, pa donekle uredio po ukusu i potrebama svoje porodice.