Читај ми!

Danijel Krejg radije upoznaje devojke u gej barovima

Danijel Krejg, zvezda filmova o tajnom agentu 007, priznaje da rado posećuje gej barove jer mu se ne dopada agresivna atmosfera hetero prostora, kao i da su to odlična mesta za upoznavanje žena.

Danijel Krejg se prilično potrudio da prkosi tradicionalnim merilima muškosti, počev od predstavljanja neuništivog Džejmsa Bonda kao ranjivog muškarca, do sakoa u boji višnje u kome se pojavio na crvenom tepihu na premijeri filma Nije vreme za umiranje.

Zato mnogi nisu bili iznenađeni kada je poznati glumac otkrio da voli da posećuje gej barove kako bi izbegao „agresivno“ šepurenje i atmosferu „hetero prostora“.

„Oduvek sam posećivao gej barove“, otkrio je Krejg u podkastu Ručak sa Brusom. „Jedan od razloga: zato što se mnogo ređe sukobljavam sa ljudima na tim mestima.“

Priznaje da je počeo da odlazi u gej barove još kao mlad jer je želeo da izbegne da „upadne u nevolju“ tokom noćnog provoda, što mu se „prilično“ često dešavalo na otvorenim mestima.

Poznati glumac, koji je već deceniju u braku sa koleginicom Rejčel Vajs, kaže da su mu dok je bio samac gej barovi bili odlično mesto za upoznavanje žena.

„Tamo su svi bili jako opušteni, a niste morali da se izjašnjavate o svojim seksualnim sklonostima. To je bilo OK, i bilo je vrlo sigurno mesto za boravak. Tamo sam mogao da upoznam mnogo devojaka koje su tu dolazile iz istih razloga kao ja. To im je bio neki skriveni motiv“, dodaje najdugovečniji Bond.

Krejg, koji je slavu stekao zajedno sa Džejsonom Ajzaksom u predstavi Anđeli u Americi, drami ovenčanoj Pulicerovom nagradom koja preispituje problem obolelih od side i homoseksualaca u Sjedinjenim Državama osamdesetih godina, nikada nije imao problem da se poigrava sa granicama svoje seksualnosti.

LGBT zajednica je zdušno pozdravila Krejgovo gostovanje u podkastu, mada su mu pojedini zamerili što je tu dolazio da bi upoznao žene. Međutim, na društvenim mrežama se razbuktala debata o tome da li bi gej barovi trebalo da budu rezervisani samo za pripadnike LGBT zajednice.

Ujedno, Krejg se u razgovoru sa voditeljem podkasta Brusom Bozijem, inače starim prijateljem, takođe prisetio i kako su njih dvojica 2010. godine snimljeni ispred jednog gej bara u Kaliforniji, što je u to vreme izazvalo spekulacije u tabloidima o Krejgovoj seksualnosti.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво