Читај ми!

Dušan Macura: Prva ljubav je košarka, a druga kvizovi

Volite li kvizove? Da li volite da ih gledate ili biste rado i učestvovali u nekom od njih, ali nemate hrabrosti da se prijavite? Kako se to nabolje radi, pokazao je svima Dušan Macura, kada je pre neki dan pobedio tragača i svojoj ekipi obezbedio više od 600 hiljada dinara.

Dušan Macura, pobednik u kvizu „Potera", gostujući u Beogradskoj hronici istakao je da novac od kviza još nije potrošio. Učešće u kvizu je zabava, izazov i splet okolnosti, sa srećnim krajem.

„Znanje je baza, ima i sreće,ali u određenim momentima presudi sreća", rekao je Dušan Macura.

Pre izvesnog vremena i u Slagalici ste oborili rekord, a gde sakupljate to znanje?

„Da u jednom trenutku moj rezultat u Slagalici bio je rekord, ali ga je oborio moj dobar drug Miloš Kagna, šampion ciklusa, pa sam ja na drugoj poziciji",napomenuo je Dušan.

Ističe da je baveći se sportom imao privilegiju da proputuje, sve tačke sveta, upozna kulture različitih naroda i dosta toga sazna i vidi. Neke oblasti su draže, kao film, muzika, sport, umetnost.

„Za učešće u kvizu ipak mora da se nauči mnogo oblasti. Postoji enciklopedija od 1.000 strana, oko 30 strana dnevno sam spremao. Važno je da bude zadovoljstvo", istakao je Dušan Macura.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво