Читај ми!

Izdanje Megan Foks na dodeli MTV nagrada nije ostavilo mnogo mašti na volju

Jedna od najseksepilnijih glumica na svetu Megan Foks ne mora mnogo da se potrudi da bi se za njom okretale glave, ali ovoga puta nije bilo teško zaključiti ni kakav donji veš nosi.

Foksova je ostavila vrlo malo mašti na volju kada se sa dečkom, pevačem Mašin Gan Kelijem, pojavila na crvenom tepihu na dodeli MTV VMA nagrada.

Glumica je na sebi imala potpuno providnu haljinu ispod koje se bez problema video donji veš.

Njen dečko odlučio se za jarko crveno odelo posuto šljokicama.

„Ponekad sam ja taj koji se odlučim za neku kontroverznu kombinaciju. Večeras se ona odlučila na to, a ja imam to zadovoljstvo da je u mom zagrljaju čitavo veče. Prelepa je“, rekao je Keli o svojoj devojci.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара