Читај ми!

Princeza Šarlen od Monaka izašla iz bolnice

Posle lečenja zbog infekcije uha, grla i nosa, princeza Šarlen od Monaka napustila je bolnicu.

Portparolka Kneževske palate, saopštila je da je princeza Šarlen od Monaka napustila bolnicu u Južnoj Africi nakon lečenja infekcije uha, nosa i grla.

Princeza je primljena u bolnicu u sredu posle nesvestice zbog komplikacija uzrokovanih ovim stanjem, što međutim nije bio razlog za zabrinutost, navodi se u saopštenju Palate.

Princeza, koja je plivala za Južnu Afriku na Olimpijskim igrama 2000, udala se 2011. za vladara Monaka, princa Alberta, na raskošnoj ceremoniji u kneževini, poznatoj kao omiljenoj destinaciji bogataša, po trci automobila i čuvenom Kazinu iz 19. veka.

Rođena je kao Šarlen Vitstok u Bulavaju, u Rodeziji (danas Zimbabveu), ali se već u ranom detinjstvu preselila s porodicom u Južnoafričku Republiku.

U javnosti je poznata i kao „tužna princeza", jer joj je teško izmamiti osmeh, čak i za službena fotografisanja. Snimljena je uplakana čak i na sopstvenom venčanju, u julu 2011. godine.

Neki mediji su spekulisali da je par dana uoči ceremonije pokušala da pobegne, kada je saznala za treće vanbračno dete svog budućeg supruga i da ju je policija zaustavila na aerodromu u Nici, oduzela joj pasoš i vratila je u Monte Karlo. Šarlen je te navode demantovala kao gnusne laži.  

Princ je sin pokojnog princa Renijea Trećeg, i glumice Grejs Keli, koja je odustala od holivudske karijere da bi postala princeza. Umrla je nakon saobraćajne nesreće 1982. godine.

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво