Читај ми!

Rijana zvanično milijarderka

Zahvaljujući svojoj popularnosti i preduzetničkom duhu, pevačica sa Barbadosa ušla je u ekskluzivni klub ultrabogatih, a njen imetak se procenjuje na 1,7 milijardi dolara.

Robin Fenti, mnogo poznatija kao Rijana, lansirala je kozmetičku kompaniju „Fenti bjuti“ 2017. godine. Umešnost u marketingu i preduzetništvu, kao i velika popularnost, doveli su velikog uspeha kompanije, a od nje napravili milijarderku.

Rijanino vogatstvo se sada procenjuje na 1,7 milijardi dolara, prema procenama Forbsa, što je čini najbogatijom pevačicom na svetu i drugom najbogatijom ženom iz sveta zabave, iza Opre Vinfri.

Najveći deo njenog bogatstva dolazi od „Fenti bjuti“, koja se nalazi 50 odsto u njenom vlasništvu. Za ostatak bogatstva zaslužna je njena kompanija za proizvodnju donjeg veša – „Savage x Fenty", kao i zarada od muzičke karijere.

Status megazvezde i ogromnog prisustva na društvenim mrežama (101 milion pratilaca na Instagramu i 102,5 miliona pratilaca na Tviteru), pomogao joj je umnogome da lansira proizvode svojih kompanija.

Ipak, nije samo njena popularnost zaslužna za uspeh, već i osećaj za posao. „Fenti bjuti“ je lansirala zajedno sa konglomeratom LVMH, koji vodi najbogatiji čovek na svetu Bernar Arno, sa ciljem inkluzivnosti.

Proizvodi te kompanije dolaze u velikom spektru boja i nude se u 50 nijansi, koje uključuju mnoge koje se teško nalaze, posebno tamnije nijanse za žene tamnije puti.

Sa velikom maloprodajnom mrežom „Sefora“, takođe u vlasništvu LVMH, proizvodi „Fenti bjutija“ zabeležili su veliki uspeh čim su se pojavili. Samo godinu dana nakon što je lansirana, kozmetička linija zaradila je 550 miliona dolara.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво