Čitaj mi!

Obama priprema raskošnu proslavu 60. rođendana na svom imanju na Martas Vinjardu

Kako prenose američki mediji Barak Obama sprema raskošnu rođendansku proslavu na otvorenom za svoj 60. rođendan. Za sada se zna da će među brojnim uglednim zvanicama biti Opra Vinfri i Džordž Kluni.

Barak Obama, 44. američki predsednik, 4. avgusta puni 60 godina i, kako mediji prenose, planira da ovog vikenda pozove brojne prijatelja da uveličaju njegovu proslavu na imanju na Martas Vinjardu.

Inače, Obama je sa porodicom kupio kuću na tom idiličnom ostrvu u saveznoj državi Masačusets 2019. godine. Prema pisanju Vineyard Gazette Obama je imanje koje se prostire na više od 12 hektara platio 11,75 miliona dolara.

Poznato je da Obama voli da pravi rođendanske zabave kojima prisustvuju slavne ličnosti iz javnog života. Pre pet godina, kada je proslavljao 55. rođendan u Beloj kući, zabavi su prisustvovali Medžik Džonson, Stivi Vonder, Elen Dedženeres i Pol Makartni.

Tim povodom Bela kuća je tada i zvanično objavila datum zabave, kako prenosi Njujork tajms, u kojoj je naglašeno da će predsednik ugostiti veliki broj članova svoje porodice i prijatelja, ali i da će sam snositi troškove.

Za predstojeću proslavu, kako navode izvori, priprema se još veća i raskošnija rođendanska zabava.

Poslednjih meseci Obama je bio prilično angažovan u širenju svog uticaja u svetu zabave. Prošle nedelje ja najavio da će objaviti knjigu zajedno sa Brusom Springstinom, zasnovanu na podkastu koji su radili sa „Spotifajem“. Knjiga će, kao i podkast, imati naslov Renegades: Born in the USA (Odmetnici: Rođen u SAD).

Obama, zajedno sa suprugom Mišel, vodi i produkcijsku kuću koja je u partnerstvu sa „Netfliksom“ pripremila niz projekata.

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 30. jul 2021, 20:27) - anonymous [neregistrovani]

Ima se, može se

Na skromnom imanju, u krugu prijatelja, mada su vrućine, šteta što nije američko proleće pa da im se pridruže i ptice selice.