Čitaj mi!

Kanje Vest živi i završava novi album na stadionu u Atlanti

Stadion „Mercedes-Benc“ u Atlanti postao je privremeno boravište i studio u kome poznati reper Kanje Vest završava svoj deseti studijski album koji će nositi ime njegove pokojne majke – „Donda“.

Pre više od desetak dana Kanje Vest je pred punim stadionom „Mercedes-Benc“ u Atlanti održao koncert i otada se tamo i nastanio.

Portparol stadiona je u ponedeljak potvrdio da je poznati reper, producent i preduzetnik, postavio studio u zgradi od 185.000 kvadratnih metara koja ima više od 70.000 mesta.

Dok posvećeno radi na svom albumu Kanje spava u sobi bez prozora u kojoj ima mali televizor, dušek i jastuk, dok su mu odeća i obuća razbacani po podu.

I dok se obožavaoci po društvenim mrežama šale na njegov račun, Kanje čini sve kako bi Donda bio njegov najbolji album do sada.

Album je nazvao po svojoj majci Dondi Vest koja je preminula 2007. godine zbog komplikacija posle plastične operacije. Posle ovoga donesen je „Dondin zakon“, koji od estetskih hirurga zahteva da pre operacije urade neophodne preglede pacijenta.

Tokom snimanja albuma Vest je sarađivao sa zvezdama kao što su Džej-Zi, Trevis Skot i Paša Ti.

Na albumu će se naći i pesma Love Unconditionally, koja govori o razvodu od supruge Kim Kardašijan.

Mada je Kim predala papire za razvod još u februaru, ipak je prisustvovala predstavljanju albuma svog, uskoro, bivšeg supruga.

„Ja ću zauvek biti Kanjeov najveći fan, jer je on otac moje dece. Kanje će uvek biti deo porodice“, istakla je Kim Kardašijan.

 

broj komentara 0 pošalji komentar