Читај ми!

Bratanica princeze Dajane objavila fotografije sa venčanja i pohvalila se raskošnom venčanicom

Bratanica princeze Dajane, lejdi Kiti Spenser, udala se ovog vikenda za 32 godine starijeg južnoafričkog multimilionera, modnog mogula Majkla Luisa na raskošnoj ceremoniji u vili „Aldobrandini” u Fraskati pored Rima.

Mladu su do oltara otpratila njena braća Luis Spenser i Semjuel Ejtken, a ceremoniji venčanja su prisustvovali članovi uže porodice i prijatelji.

Lejdi Spenser je nosila ručno izrađenu venčanicu od čipke „Dolče i Gabana“ inspirisanu viktorijanskim stilom, sa visoko podignutim okovratnikom, kopčanjem na grudima i dugim šlepom. Mlada je haljinu upotpunila tradicionalnim velom i suptilnim minđušama u obliku alki.

Prema video-snimku koje je na svom profilu na Instagramu objavila italijanska modna kuća „Dolče i Gabana“, za ovu priliku su za lejdi Spenser izradili više haljina visoke mode.

I lejdi Spenser je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju sa suprugom, uz komentar „Ljubav zauvek“, kao i fotografiju na kojoj sama pozira u venčanici i zahvaljuje kreatorima.

„Napravili ste haljinu koju nisam mogla da zamislim ni u najluđim snovima za najvažniji dan u mom životu. Ne postoje reči kojima bih mogla da vam izrazim svoju zahvalnost“, dodala je bratanica princeze Dajane.

Lejdi Spenser je najstarija ćerka Čarlsa Spensera, brata princeze Dajane. Ova tridesetogodišnjakinja je profesionalni model i debitovala je na modnoj pisti upravo na reviji brenda „Dolče i Gabana“ 2017. godine.

Veridba sa Majklom Luisom objavljena je u januaru prošle godine, a venčali su se posle više od dve godine veze. Inače, ovo je drugi brak južnoafričkog modnog mogula, a Kiti je pre njega bila u vezi sa još starijim muškarcem, Nikolom Baratjerijem di San Pjetrom koji ju je napustio zbog romanse sa glumicom Liz Harli.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво