Читај ми!

Silvester Stalone u društvu tri dive

Popularni holivudski glumac Silvester Stalone, pozirao je sa svojim ćerkama i u šali rekao da „želi da prestanu da rastu“.

„Ja sam veoma srećan čovek“, kaže Silvester Stalone, ispod fotografije sa ćerkama Sofijom, Skarlet i Sistin, koju je podelio na svom profilu na Instragramu.

Glamurozna fotografija je nastala kada se Sistin spremala da prošeta crvenim tepihom na premijeri filma Midnight in the Switchgrass, u kome glumi sa Brus Vilisom i Megan Foks.

Sistine je odabralau elegantnu zelenu mini haljinu, dok su se njene sestre Sofija i Skarlet odlučile za crne mini haljine. Fotografija je nastala u porodičnom domu, a prikupila je skoro milion lajkova.

Ležerno odeven Stalone smestio se između svojih ćerki i nasmešio se.

„Ja sam veoma srećan čovek što imam tako divnu decu, punu ljubavi koja su mi donela puno radosti“, napisao je Silvester Stalone u svojoj objavi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи