Читај ми!

Elen Dedženeres gasi emisiju nakon odlaska troje producenata

Čuveni tok-šou Elen Dedženeres prestaje da se emituje posle 19 godina. Voditeljka i komičarka na ovaj potez odlučila se posle više mesecei od odlaska tri važna člana ekipe koja je realizovala emisiju.

Američka TV voditeljka, u intervjuu za Holivud riporter, rekla je da program koji je vodila „više ne predstavlja izazov“, prenosi Skaj njuz.

Kako je Elen Dedženeres navela, već nekoliko godina razmatrala je taj potez i o svojoj konačnoj odluci obavestila je saradnike 11. maja.

TV zvezda našla se pod lupom javnosti poslednjih meseci zbog medijskih navoda sa detaljnim tvrdnjama voditeljkinih bivših saradnika o toksičnoj atmosferi na radnom mestu.

U avgustu prošle godine, troje producenata otišlo je nakon što su se navodi pojavili u medijima.

Gledanost emisije takođe je bila pogođena aferom. Podaci agencije „Nilsen“ pokazuju da je gledanost emisije Elen Dedženeres ove sezone opala za 1,1 milion ljudi, to jest spala je sa 2,6 miliona gledalaca na 1,5 miliona.

Prošle godine Elen se izvinila saradnicima kada je internom kontrolom u kompaniji „Vorner bros“ otkrio „nedostatke u vezi sa svakodnevnim radom na stvaranju emisije“.

Komičarka i glumica je u prošlosti bila poznata po svojoj blistavoj ličnosti na ekranu, često darujući i goste i gledaoce emisije, kao i po dobrotvornim akcijama.

Emisija Elen (Ellen) imala je 171 nominaciju za nagradu Emi i od toga osvojila 61 priznanje.

Gašenje emisije poklapa se sa istekom voditeljkinog ugovora.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво