Читај ми!

Džastin Biber: Toliko sam se drogirao da su telohranitelji morali da mi proveravaju puls dok spavam

Kanadska superzvezda Džastin Biber dao je intervju za magazin Dži-Kju u kojem je govorio o svom preobražavanju iz divljeg tinejdžera u novu osobu.

„Imam suprugu koju obožavam i koja mi je velika uteha. Osećam se bezbedno“, rekao je Biber u intervjuu.

Kanadski pop pevač stekao je reputaciju lošeg ponašanja i ozbiljan problem sa drogom proteklih godina.

Toliko ozbiljan da su, kako kaže, njegovi telohranitelji morali da mu noću ulaze u sobu i proveravaju puls da se uvere da je živ.

„Imao sam sav taj uspeh, ali sam i dalje bio tužan. Imao sam sve te nerešene stvari u životu, a mislio sam da će uspeh sve to da popravi. Za mene je droga bila sredstvo koje će da utrne taj bol kako bih mogao da nastavim“, ispričao je pevač.

Biberov prvi singl One Time stekao je platinasti tiraž 2009. kada je imao samo 15 godina. Tokom narednih godina postao je globalna superzvezda, a tada je i njegovo ponašanje postajalo sve nestabilnije.

U novembru 2018. godine, pevač se oženio manekenkom Hejli Boldvin, a naredne godine najavio da uzima pauzu od muzike i pevanja kako bi se fokusirao na svoje mentalno zdravlje.

„Da budem iskren, mnogo sam zdraviji i imao sam mnogo stvari koje su me mučile, poput mononukleoze i lajmske bolesti“, rekao je Biber, dodajući da mu je brak pomogao da prebrodi mnoge teške trenutke.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи