Isidora Simijonović: Svi treba da slušaju „Dram", ponosna sam što moja generacija pravi dobru muziku

Mlada glumica Isidora Simijonović, poznata po ulogama u serijama „Jutro će promeniti sve" i „Porodica", učestvovala je u snimanju spota grupe „Dram". Sada sa nestrpljenjem očekuje nove pesme koje muzički sastav najavljuje.

„Na snimanju spota za pesmu Vikend ubija mi je bilo super, drago mi je što su me zvali i što smo se upoznali jer sam stvarno njihov fan, od prve pesme... Mnogo mi se dopada muzika sa njihovog prvog albuma. A u vezi sa snimanjem spota - to su oni zabavni delovi glumačkog života, ono što deca misle da je tako glumcima stalno - e tako je meni bilo: 'Zvao me super bend, čija mi se muzika sviđa, da snimamo spot i baš nam je bilo lepo!', poverila je Isidora Simijonović.

„Spot mi se veoma dopada, vizuelno mi je sve divno, sviđa mi se moja uloga i sve je ukomponovano, stilski vrlo lepo", dodala je Isidora.

Najmlađi ekskluzivci PGP RTS- a i dobitnici nagrade Zadužbine „Milan Mladenović", otkrili su da su priželjkivali da baš Isidora bude protagonistkinja u njihovom novom spotu, još od trenutka kada je objavljen njihov debi album Nećemo promeniti svet (PGP RTS 2019).

„Kada je album objavljen, videli smo Isidorinu objavu da ga je kupila, da joj se dopada i tagovala nas je... i to nas je svu četvoricu oduševilo! Ali tako smo je nekako i 'prizvali'... i želja nam se ostvarila", rekao je Stefan Aćimović.

Pesmom Vikend ubija, grupa „Dram" najavljuje veliki zaokret u novom smeru, u kom će se muzički i autorski razvijati, a mlada glumica je poverila da zbog te najavljene promene pomalo i strepi, imajući u vidu da joj se veoma dopada muzika sa prvog albuma. 

„Jedva čekam da čujem te nove pesme, malo strepim ali imam i velika očekivanja. Smatram da grupa 'Dram' i jesu već prvim albumom doneli neki novi zvuk ovde. Bila sam vrlo ponosna dok sam slušala njihovu muziku, jer smo mi tu, vršnjaci. Bilo mi je drago da pripadnici moje generacije imaju toliko i talenta i hrabrosti znanja i ukusa, da tako profesionalno prave ovakvu vrstu muzike. Ta muzika je divna, pokrećuća, pri tom su tekstovi inteligentni i mislim da svi treba da slušaju 'Dram'", dodala je glumica.

U spotu za novu pesmu Vikend ubija grupe „Dram", koji je sniman u beogradskom KST klubu, uz Isidoru Simijonović i četvoricu članova benda, pojavljuju se i mladi glumac Nikola Malbaša, plesačice Pole dance akademije i plesnog kluba Guauando.

Spot je režirala i montirala Lenka Jovanović, diirektorka fotografije je Ana Melentijević a za kostime je bila zadužena Jovana Pantić.

Pesmu Vikend ubija, PGP RTS će objaviti kao digitalno izdanje na svim platformama za distribuciju muzike.

четвртак, 13. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије