Читај ми!

Revanš Nade Topčagić: "Bella Ciao" iz Šarenice za Zlatana Ibrahimovića

Zahvaljujući ponovo Zlatanu Ibrahimoviću na časti koju je ukazao njenoj pesmi „Jutro je“, Nada Topčagić otpevala je u RTS-ovoj Šarenici, specijalno za fudbalera „Milana“, italijanski hit "Bella Ciao".

Pesmom čiji ritam je prethodnih dana upoznala Evropa zahvaljujući fudbaleru Zlatanu Ibrahmoviću, Nada Topčagić otvorila je gostovanje u današnjem izdanju Šarenice.

Komentarišući nesvakidašnji put svog velikog hita Jutro je, poznata pevačica istakla je da bi joj velika želja bila, ako bi organizovala solistički koncert, da joj gost bude sportista koji je doveo njenu pesmu na „Sanremo“.

Da ne bi ostala dužna poznatom sportisti, Nada Topčagić otpevala je deo italijanske čuvene pesme Bella Ciao.

Ibrahimović je bio gost najpoznatijeg italijanskog festivala, a prvog dana izašao je na binu „Sanrema“ uz temu iz pesme Jutro je

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво