Читај ми!

Ovo su modni saveti Emili Ratajkovski trudnicama

Popularni model Emili Ratajkovski, koja je u drugom stanju, redovno objavljuje foto i video sadržaje na društvenim mrežama, u kojima poziva trudnice da i u drugom stanju izgledaju lepo i budu moderne.

Manekenka i glumica Emili Ratajkovski (29) o toku svoje trudnoće, od samog početka, obaveštava javnost na najotvoreniji mogući način, počev od naslovne strane magazina Vog

Izgleda da je Emili maksimalno posvećena praćenju modnih linija za trudnice.

Od objave da je u drugom stanju, u oktobru 2020. godine, Emili se trudi da zabeleži što više trenutaka svoje trudnoće i svoja iskustva deli na društvenim mrežama.

U zavisnosti od raspoloženja, ona je izjavljivala da se „ponekad oseća kao Vini Pu u ljudskom obliku", drugi put „kao boginja plodnosti sa privlačnom zadnjicom", dok je bilo i objava u kojima konstatuje da će „ovo stanje brzo proći i da će joj nedostajati". 

Ratajkovski je već poznata kao ime iz sveta mode sa snažnim osećajem za izgrađivanje ličnog stila. Dovoljno je prisetiti se odevne kombinacije (odelo u senf boji) koju je odabrala za venčanje 2018. godine, piše independent.co.uk.

Trudnoća nije sprečila Ratajkovski da se i dalje izražava kroz modu. Ona sada i savetuje ostale trudnice poručujući im da „ne moraju stalno da nose široku odeću". Na svom primeru je pokazala da trudnica može izgledati lepo i u komadima odeće koji su pripijeni uz telo. 

„Trudne ili ne, ono što nosite treba da čini da se osećate sjajno - bez obzira da li to znači da ste izabrale široku, lepršavu odeću ili haljine u kojima ste zakopčane do grla", smatra poznata trudnica.

Emili smatra da je „na tržištu mnogo garderobe namenjene trudnicama koje skrivaju stomak, a to ne treba da bude pravilo". 

Smatra da trudnice mogu da eksperimentišu i sa različitim modelima kupaćih kostima, a posebno naglašava da se ne treba plašiti jarkih i veselih boja koje je tokom drugog stanja rado ponela, pa smo tako mogli da je vidimo u garderobi narandžaste boje, pastelno zelenoj, vatreno crvenoj...

„Svetle boje su vam prijatelj. Ne potcenjujte snagu mode. Ona vam može podići raspoloženje i učiniti da se osećate samopouzdano kada se možda ne osećate najbolje", poručila je.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво