Читај ми!

Anđelka Prpić: Ja sam neko ko nosi energiju sa sobom

Premijera filma „Jedini izlaz“, zakazana je za 10. februar u „Ušće“ šoping centru. Glavnu ulogu igra Anđelka Prpić, a u seriji koja se snima za RTS, „Radio Mileva“, jedna od uloga pripala je ovoj glumici.

Gostujući u Beogradskoj hronici glumica Anđelka Prpić poželela je sreću na premijeri filma Jedini izlaz, sa željom da se sve vrati u regularne tokove života.

„Premijera filma dešava se u Tržnom centru 'Ušće'. Gledam po Instagramu, kao prozoru u svet, koliko ima podrške", istakla je glumica.

Takođe dodaje, da po prodaji karata za predstavu „Šta me snađe", koju nije igrala od 9. marta 2020. godine, vidi da su ljudi željni da se nešto desi.

U filmu Jedini izlaz, igra glavnu ulogu i potpuno je drugačija. Nije Anđelka na koju smo navikli.

„U pitanju je žanr koji je drugačiji od onog u kome sam radila, jer sve što sam do sada radila su bile komedije.  U ulozi u filmu, koji je psihološki triler, nema ništa duhovito i smešno. U filmu glume Dana Maksimović, Ljubomir Bandović, koji su pored mene, glavni likovi u filmu", rekla je glumica Anđelka Prpić.

Ističe, da joj je bio izazov da stane rame uz rame sa svim tim glumcima u filmu, da se ozbiljno pripremala i sa rediteljem i sa psihijatrima, sa kojima je radila na ulozi, kao i sa piscem.

Anđelka priprema i seriju za RTS, "Radio Mileva", koja se još uvek snima, u kojoj glume Olga Odanović, Nikola Kojo, Dara Džokić, Tihomir Stanić, Branimir Brstina i mlađa ekipa glumaca.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара