Читај ми!

Paris Hilton se i dalje bori sa traumama iz školskih dana

Rijaliti zvezda Paris Hilton (39) podelila je fotografije iz doba kada je imala 18 godina na društvenim mrežama, koje su nastale nakon povratka iz škole, u kojoj je, kako tvrdi, pretrpela emocionalnu i psihološku torturu.

„Ove fotografije su snimljene kada sam imala 18 godina i kada sam se vratila kući posle užasnih iskustava koja sam prošla u "Provo Canion School". Vidim bol u svojim očima. Bila sam toliko traumatizovana da sam se pretvarala da je sve u redu, pokušavajući da blokiram bolna sećanja", napisala je Hiltonova uz fotografije. 

„Gledajući ovo sada, znam da bih kao tinejdžerka bila ipak neverovatno ponosna na ženu kakva sam danas", dodala je.

Svoje iskustvo u privatnom internatu u Juti, objavila je u dokumentarnom filmu Ovo je Pariz koji je premijerno prikazan u septembru.

Takođe je za magazin Pipl izjavila da je 11 meseci, koliko je pohađala navedenu školu, trpela „neprekidno mučenje", navodeći da je bila žrtva nasilja od strane zaposlenih.

Napustila je školu sa 18 godina 1999. godine.

Novinari Foks njuza razgovarali su sa šest bivših učenika i jednim članom bivšeg osoblja internata, koji su podelili sopstvene priče i potkrepili tvrdnje zvezde da je patila ili bila svedok fizičkog i mentalnog zlostavljanja, uključujući „prisilno uzimanje lekova, premlaćivanje, zaključavanje i maltretiranje od strane osoblja".

„Paris, koja je objavila ovakve detalje, mogla bi da izazove zaista velike promene. Ona je heroj", rekla je Li Goldman, takođe bivša studentkinja internata.

U školi su odbili da reaguju i daju izjavu povodom navoda, i filma Hiltonove.

„Prvobitno otvorena 1971. godine, škola je prodata u avgustu 2000. Zato ne možemo da komentarišemo navode i događaje koji se odnose na period pre ovog vremena ", kratko su saopštili.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво