Читај ми!

Mladolikost Dženifer Lopez rezultat „tone botoksa“ ili maske za negu

Pevačica i glumica Dženifer Lopez toliko dobro izgleda da je ponekad čak i njenim obožavaocima teško da poveruju da je to rezultat zdrave ishrane i redovne fizičke aktivnosti uz dobre kreme i maske za negu kože.

Već godinama, pevačka i glumačka zvezda Dženifer Lopez izaziva divljenje i poštovanje zbog truda koji ulaže u svoje zdravlje i izgled. Nedavno je predstavila kolekciju korektivne kozmetike za koju tvrdi da je odlična i da, kada je reč o nezi kože i uklanjanju bora, čini čuda.

Međutim, neki su uvereni da je za njen odličan izgled zaslužan estetičar-kozmetičar sa dozvolom za razne tehnike podmlađivanja ili plastični hirurg pre nego krema ili maska, prenosi Skaj njuz.

Dženifer Lopez uzvratila je udarac korisniku Instagrama koji je tvrdio da se mladalački izgled zvezde svodi na „tone“ botoksa.

Pedesetjednogodišnja pevačica i glumica odgovorila je na objavu da bi, kako je istakla, po ko zna koji put objasnila da „nikada nije imala tretmane koji uključuju botoks, bilo kakve injekcije ili operacije“.

Sve je počelo kada je Lopezova na društvenim mrežama objavila video-snimak na kojem se vidi da joj se koža lica sija nakon što je, kako je rekla, koristila masku za lice iz sopstvenog asortimana "J Lo Beauty".

„Iskreno, ne vidim nijednu boru na svom licu. Sija se, prelepa je, čvrsta (koža). Osećam se kao da mi je skinula 10 godina“, kaže Dženifer u snimku, dok joj je kamera bila veoma blizu kože.

Video-klip je pregledan više od sedam miliona puta, a mnogi obožavaoci komentarisali su na temu kako Dženifer postiže svoj mladalački izgled.

Iako su mnogi govorili da se sve svodi na njen zdrav način života, drugi nisu bili uvereni u to.

„Ali mogu li samo da napomenem da se obrve i čelo uopšte ne pomeraju kada pričate ili pokušavate da promenite izraz lica. Definitivno imate botoks. I to tone. I to je u redu. Samo kažem“, navodi se u jednom komentaru.

Usledio je odgovor pevačice: „To je samo moje lice! Nikada nisam koristila botoks ili bilo kakve injekcije ili imala operacije. Samo kažem“.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво