Читај ми!

Od Lejdi Gage, Džej Lo do Toma Henksa – zvezde koje će uveličati inauguraciju Džoa Bajdena

Na inauguraciji Džoa Bajdena prodefilovaće neka od najslavnijih imena iz sveta šou biznisa. Lejdi Gaga će pevati američku himnu, nastupiće i Dženifer Lopez, a Tom Henks će biti domaćin televizijskog specijala posevećenog ovom događaju.

Veliki broj poznatih muzičara i glumaca bili su protiv Donalda Trampa tokom njegovog predsedničkog mandata. Odbijali su nastupe u Beloj kući, a pojedini muzičari su mu zabranjivali da pušta njihovu muziku na predizbornim skupovima.

Sa Džoom Bajdenom na čelu Sjedinjenih Država, situacija se iz korena menja, tako da je Lejdi Gaga najavljena kao izvođač državne himne na dan Bajdenove inauguracije 20. januara.

Takođe, predviđen je nastup i Dženifer Lopez, a polaganje zakletve vernosti će voditi Andrea Hal, vatrogasac. Amanda Gorman, laureatkinja omladinske nacionalne pesničke nagrade recitovaće svoju pesmu. Dugogodišnji prijatelji porodice Bajden, otac Leo O'Donovan će čitati zakletvu, a blagoslov prečasni dr Silvester Biman.

Tom Hanks će biti domaćin specijalne inauguracione televizijske emisije u kojoj će nastupiti Džastin Timberlejk, Demi Lovato, Džon Bon Žovi i Ent Klemons.

Specijal, naslovljen „Proslava Amerike“, trajaće 90 minuta i biće emitovan uživo na Ej-Bi-Siju, Si-Bi-Esu, Si-En-Enu, En-Bi-Siju i Em-Es-En-Bi-Siju od 20:30 do 10:00 20. januara.

Gledaoci će takođe, moći da prate i striming ove emisije na Jutjubu, Fejsbuku, Tviču, Tviteru, Amazon prajm videu, Majkrosoft bingu i ostalim onlajn platformama.

Emisiju produciraju Glen Vajs i Riki Kiršner, isti dvojac koji je uradio virtuelnu nacionalnu Konvenciju Demokratske stranke. Vajs će biti i reditelj specijalne emisije.

Polaganje zakletve Džoa Bajdena i novoizabrane potpredsednice Kamale Haris održaće se u sredu, 20. januara u 12 časova na stepenicama Kapitola. Iz bezbednosnih razloga, gradonačelnica Vašingtona, Mjurijel Bauzer, apeluje na sunarodnike da ne dolaze u glavni grad, već da prate inauguraciju iz svojih domova.

Još uvek nisu otkrivena sva imena drugih poznatih umetnika koji će se pojaviti na Bajden-Haris svečanosti, ali se pretpostavlja da će ovaj povratak demokrata na čelo Amerike privući veliki broj zvezda iz industrije zabave.  

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво