Читај ми!

Ivanka Tramp i njen suprug nisu dozvoljavali obezbeđenju da koristi toalet u njihovoj kući

U javnost su dospela iskustva pripadnika tajne službe koji su bili zaduženi za bezbednost Ivanke Tramp i njenog supruga i savetnika Džerada Kušnera, kako su bili prisiljeni da koriste noše ili da koriste toalet u susednim kućama, sve dok im vlada nije iznajmila stan za te potrebe.

Kraj mandata administracije Donalda Trampa opterećen je brojnim skandalima, a sada je Vašington post dodao još jedan: zabrana upotrebe toaleta u kući Ivanke Tramp za pripadnike obezbeđenja, prenosi Gardijan.

Prema objavljenom članku, pripadnici tajne službe koji su bili članovi obezbeđenja Ivanke Tramp i Džerada Kušnera, imali su silne muke kako da obave svoje osnovne fiziološke potrebe, jer im predsednikova ćerka i njen suprug, savetnik u Beloj kući, nisu dozvoljavali da koriste toalet u njihovoj prostranoj vili u Vašingtonu.

„Pošto je pripadnicima obezbeđenja bračni par zabranio da koriste bilo koji od ukupno šest toaleta u kući predsednikove ćerke i zeta, mesecima su bili prinuđeni da se snalaze kako su znali i umeli“, objavio je Vašingon post pozivajući se na izjave komšija i nekih od pripadnika službe za obezbeđenje.

Citirali su i jednog zvaničnika policije koji je detalje saznao od svog kolege iz tajne službe, kako su često bili prinuđeni da se posluže nošom ili da otrče do kuće Baraka Obame ili potpredsednika Majka Pensa.

Na kraju je problem rešen tako što je savezna vlada od septembra 2017. godine iznajmila jedan stan u podrumu sa kupatilom kako bi agenti imali gde da se olakšaju. Ovo je poreske obveznike koštalo oko 3.000 dolara mesečno.

Ova priča će sigurno dodatno okrnjiti već načetu reputaciju Ivanke Tramp i njenog supruga koji posle četiri godine na visokim položajima u administraciji Donalda Trampa napuštaju Vašington. Poznato je da su društveni krugovi u Njujorku i Vašingtonu već duže vreme bojkotovali bračni par, ali to ih verovatno neće preterano pogoditi s obzirom na to da su nedavno kupili imanje vredno 30 miliona dolara na jednom ostrvu na Floridi, poznatom kao „Bunker milijardera“.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво