Читај ми!

Preminula Tanja Roberts, Bondova devojka i zvezda Veselih sedamdesetih

Glumica Tanja Roberts, najpoznatija kao Bondova devojka u „Pogledu na ubistvo“ i ulozi u seriji „Vesele sedamdesete“, preminula je u 66. godini.

Kako je saopštio njen portparol, Robertsova je preminula u bolnici „Sedars-Sinaj“ u Los Anđelesu, a uzrok smrti nije kovid-19.

Prema pisanju medija, glumica je hospitalizovana nakon što se srušila dok je šetala svog psa.

Rođena kao Viktorija Lei Blum, započela je karijeru kao manekenka pre nego što je dobila ulogu u hororu Forced Entity 1975. godine.

Usledile su uloge u filmovima epske fantazije poput Šina: Kraljica džungle i Gospodar zveri, a onda je 1985. godine dobila ulogu Stejsi Saton u filmu o Džejmsu Bondu Pogled na ubistvo.

Takođe je bila poznata po ulozi Midž Pincioti u seriji Vesele sedamdesete i kao Džuli Rodžers u petoj i poslednjoj sezoni Čarlijevih anđela.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво