Читај ми!

Entoni Hopkins 45 godina bez alkohola: Najbolja godina je pred nama

Pred sam kraj 1975. godine, glumačka legenda Entoni Hopkins iščupao se iz kandži alkohola. Četiri i po decenije kasnije poručuje nam da nikada ne odustajemo od borbe i da će godina pred nama biti najbolja.

„Nova godina dolazi. Ovo je bila teška godina, puna bola i tuge za mnoge ljude. Na današnji dan pre 45 godina, nešto me je trglo sa puta ka propasti jer sam se ubijao pijući alkohol. Javila mi se misao – želiš li da živiš ili da umreš?", rekao je proslavljeni glumac u video-poruci na Tviteru.

Sam sebi odgovorio je pre mnogo godina da bira život i, kako kaže, olakšanje je došlo, a njegov život je od tada bio fantastičan.

„Danas je ono sutra zbog kojeg ste toliko brinuli juče. Ne odustajte, samo nastavite da se borite. Budite hrabri i moćne sile priteći će vam u pomoć!“, naglasio je Hopkins, poželeo svima srećnu Novu godinu i poručio nam da će ovo biti najbolja godina.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво