Читај ми!

Kristofer Voken i dalje u analognom svetu – nema računar ni mobilni telefon

Možda će nekome delovati čudno, ali Kristofer Voken je priznao da nikada nije posedovao kompjuter i mobilni telefon. Nikada nije poslao SMS ili mejl.

Tokom onlajn gostovanja u emisiji The Late Show povodom predstavljanja filma Wild Mountain Thyme, voditelju Stivenu Kolberu proslavljeni glumac je priznao da je neko morao da mu namesti aplikaciju Zum, ali i da donese opremu.

„Morali su da mi nameste sve jer nemam ni mobilni telefon ni kompjuter“, rekao je Kristofer Voken.

Komentarišući razloge za to, glumačka legenda istakla je da tehnologiju ne izbegava zbog moralnih odluka: „Samo sam prekasno došao do tehnologije. Mislim da sam baš u tom dobu kada je sve to prošlo pored mene“. 

Voken je naveo i da se nikada nije zanimao za tehnološke novitete jer bi mu, kako je rekao, bilo čudno da bilo koji desetogodišnjak bude bolji u tome od njega.

Govoreći o mobilnim telefonima, 77-godišnji Amerikanac uporedio ih je sa satovima jer „kad god ti zatrebaju, neko ih ima“.

Voken otkriva da nikada nije poslao ni imejl, SMS poruku niti koristio Tviter.

„Nekada mi na snimanju daju mobilni telefon, ali to je samo da bi mogli da me pronađu. To je poput ogrlice sa odašiljačem. Ako želim da koristim telefon, neko mora da pozove osobu umesto mene pa da mi da telefon“, ispričao je glumac.      

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара