Читај ми!

Majli Sarus priznala da je ponovo počela da pije, ali srećom ne i da koristi drogu

Poznata pevačica i nekadašnja „Diznijeva“ zvezda, Majli Sajrus, priznala je da je tokom zatvaranja zbog pandemije koronavirusa počela ponovo da pije jer joj je bilo jako teško.

U razgovoru sa Hauardom Sternom u njegovoj istoimenoj radio emisiji, Majli Sjrus je u veoma iskrenom razgovoru priznala kako su joj ovi pandemijski dani jako teško pali i da nije uspela da ostane trezna, kao i mnogi drugi ljudi. Srećom, napominje da se nije vratila upotrebi bilo kakvih droga.

Pevačica koja je nedavno objavila novi album Plastična srca, objasnila je kako sebe ne smarta za alkoholičarku, ali da je piće ozbiljno uticalo na njene veze.

„Nisam najbolji partner. Nisam najbolja ćerka. Nisam najbolja sestra. Umem da budem krajnje nepouzdana“, napominje.

„Dakle, ako je to alkoholičar – ako ga ne merimo koliko pije, već kako se ponaša kao čovek – onda bih rekla da mi alkohol predstavlja problem jer kad pijem nisam u svom najboljem izdanju“, dodaje Majli.

Poznata muzičarka prvi put je o ovom problemu sa alkoholom progovorila u junu u intervjuu za Varajetijev podkast.

„Bila sam trezna poslednjih šest meseci“, rekla je Sajrus pre nego što je objasnila da se prvi put otreznila nakon operacije glasnica kojoj je bila podvrgnuta u novembru, ali da je odlučila da prestane da pije kada je saznala za istoriju mentalnog zdravlja svoje porodice i njihove borbe sa zavisnošću.

„U početku je to bilo samo zbog operacije glasnica. Ali onda sam počela mnogo da razmišljam o svojoj majci“, priznala je Majli.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво