Читај ми!

Basista grupe „Čovek bez sluha“ preminuo posle borbe sa kovidom

Muzičar Mikica Zdravković preminuo je rano jutros u Kragujevcu nakon višednevne borbe sa kovidom 19.

Basista bendova „Čovek bez sluha“ i „Vesele osamdesete“, dugogodišnji zaposlenik Doma omladine Kragujevac, muzički promoter i jedan od osnivača „Arsenal festa“, Mikica Zdravković (1974-2020) je kao malo ko na ovim prostorima svojim delovanjem oplemenio i zadužio muzičku scenu Srbije i regiona.

„Zadužio nas je sve neizmerno i svojom ljudskošću, kvalitetom koji danas toliko nedostaje, a čije je Mikica Zdravković bio oličenje. Čovek dobre i velike duše, izuzetno blag i duhovit, strpljiv i spreman da pomogne, Mikica je uvek bio najbolji kad je bilo najteže. Jedan od najboljih. Prijatelj, drug, brat“, navodi se u saopštenju promoterske kuće „Long plej“.

Iz organizacije „Arsenala“ kažu da će naći način da dostojanstveno i trajno oda priznanje čoveku bez koga ne bi ni bilo kragujevačkog festivala. 

„Lepo spavaj, druže, dobri dečko naš, dok gore sveće, znaj da ima nas. Verni istoj priči, što stojimo u redu, vidimo se uskoro u nekom nebeskom bendu (Čovek bez sluha – Nebeski bend)“, poručile su kolege Mikici Zdravkoviću.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво