Читај ми!

Fotografija premijerke bez grudnjaka podelila javnost u Finskoj

Finska premijerka Sana Marin dospela je na naslovne strane nacionalnih medija prethodnih dana zbog nečega što i nema mnogo veze sa njenim političkim odlukama. Odluka da za magazin Trendi pozira u elegantnom blejzeru sa dubokim dekolteom bez košulje ili grudnjaka ispod podelila je finsku javnost.

Fotografija je izazvala je žustre polemike o doličnosti njenog izbora garderobe.

Na društvenim mrežama usledila je lavina kritika, a veliki broj korisnika istakao je da je odluka da se fotografiše bez grudnjaka za magazin krajnje neprikladna za osobu na njenom položaju. 

Osim toga, brojne kritike odnosile su se i na činjenicu da je fotografija napravljena u zvaničnoj rezidenciji predsednice finske vlade.

Ipak, mnogi su ustali u odbranu Sane Marin, ističući da izbor garderobe uopšte nije bio neukusan i da pokazuje njenu lepotu, snagu i nezavisnost.

Veliki broj njenih pristalica, posebno žena, vrlo brzo je počeo da postavlja fotografije u sličnim odevnim kombinacijama bez grudnjaka, uz haštag „Ja sam sa Sanom“ (#imwithsanna).

Bilo je i muškaraca koji su na poseban način pokazali podršku.

A i onih koji su podsetili da su se i drugi šefovi država fotografisali u ležernim i izazovnim izdanjima.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије