Ubici Džona Lenona 11. put odbijen zahtev za uslovni otpust

Ubici legendarnog muzičara Džona Lenona, Marku Dejvidu Čepmenu, 11. put odbijen je zahtev za uslovni otpust iz zatvora i ostaće iza rešetaka još najmanje dve godine, kada će opet imati pravo da traži uslovno oslobađanje.

Mark Dejvid Čepmen, sada 65-godišnjak, izdržava kaznu doživotnog zatvora, nakon što je u Njujorku ispred zgrade Dakota hicima iz pištolja usmrtio bivšeg člana „Bitlsa“, 8. decembra 1980. godine.

Uprava za uslovno oslobadanje države Njujork saopštila je da je Čepmenu uslovno oslobađenje uskraćeno posle razgovora obavljenog 19. avgusta, a razlog odbijanja nije obrazložen, preneo je Rojters.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара