Mišel Obama u depresiji zbog Trampa

Supruga bivšeg predsednika SAD Baraka Obame, Mišel izjavila je da pati od lakše depresije, a za to je između ostalog okrivila i aktulenog američkog predsednika Donalda Trampa.

"Suočavam se i borim s blažim stepenom depresije. Ne samo zbog koronavirusa, već i rasnih sukoba, lošeg odnosa prema crnim ljdima, ali i zbog državne administracije. Svakodnevo gledam to licemerje koje me demorališe, iscrpljuje i čini potištenom", rekla je Mišel Obama.

Bivša prva dama SAD i njen suprug Barak Obama i dalje žive u Vašingtonu, tri kilometra od Bele kuće, a da odmah iza ugla stanuje i ćerka predsednika SAD Ivanka Tramp.

Obama je rekla da se u borbi sa depresijom trudi da radi, jer joj to pomaže da se oseća bolje, kao i da vežba, ali da je bilo dana tokom mera izolacije sprovedenih zbog koronavirusa, kada ni to nije mogla i kada joj je raspoloženje padalo.

"Moj duh se podiže kada se osećam zdravo i kada sam okružena dobrim ljudima", rekla je Mišel Obama i dodala da joj je važno da nađe način da ostane povezana s prijateljima, njenim devojkama, decom, mužem, koji joj donose radost.

"To su male stvari, ali veoma bitne, to su moji mali rituali", rekla je Obama, supruga prvog crnog predsednika SAD koja u januaru puni 57 godina.

Dodala je prolazi kroz uspone i padove koje ceo svet oseća, da ima trenutaka kada "sebe ne prepoznaje", i da ne može da spava izmejdu ostalog i zbog odnosa prema crnom čoveku.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво