Mišel Obama u depresiji zbog Trampa

Supruga bivšeg predsednika SAD Baraka Obame, Mišel izjavila je da pati od lakše depresije, a za to je između ostalog okrivila i aktulenog američkog predsednika Donalda Trampa.

"Suočavam se i borim s blažim stepenom depresije. Ne samo zbog koronavirusa, već i rasnih sukoba, lošeg odnosa prema crnim ljdima, ali i zbog državne administracije. Svakodnevo gledam to licemerje koje me demorališe, iscrpljuje i čini potištenom", rekla je Mišel Obama.

Bivša prva dama SAD i njen suprug Barak Obama i dalje žive u Vašingtonu, tri kilometra od Bele kuće, a da odmah iza ugla stanuje i ćerka predsednika SAD Ivanka Tramp.

Obama je rekla da se u borbi sa depresijom trudi da radi, jer joj to pomaže da se oseća bolje, kao i da vežba, ali da je bilo dana tokom mera izolacije sprovedenih zbog koronavirusa, kada ni to nije mogla i kada joj je raspoloženje padalo.

"Moj duh se podiže kada se osećam zdravo i kada sam okružena dobrim ljudima", rekla je Mišel Obama i dodala da joj je važno da nađe način da ostane povezana s prijateljima, njenim devojkama, decom, mužem, koji joj donose radost.

"To su male stvari, ali veoma bitne, to su moji mali rituali", rekla je Obama, supruga prvog crnog predsednika SAD koja u januaru puni 57 godina.

Dodala je prolazi kroz uspone i padove koje ceo svet oseća, da ima trenutaka kada "sebe ne prepoznaje", i da ne može da spava izmejdu ostalog i zbog odnosa prema crnom čoveku.

broj komentara 5 pošalji komentar
(nedelja, 09. avg 2020, 16:24) - anonymous [neregistrovani]

Mnogo nisko

Sad bi joj trebala Melanija adekvatno odgovoriti.

(nedelja, 09. avg 2020, 16:11) - anonymous [neregistrovani]

Koje licemjerje

Nije osjecala depresiju kada je njen muz unistavao milione zivota Ljudi po Libiji Siriji , Iraku, Egiptu...

(nedelja, 09. avg 2020, 16:09) - Dj.JovanovicPH.AZ. [neregistrovani]

Svi smo mi u stresu.

Bili ste ponosni na vaseg muza kada je dobio Nobelovu nagradu ,ni mesec dana obavljanja duzosti predsednika SAD. Verovatno se niste dobro osecali kada je zajedno sa Hilari Klinton i celom administraciom bombardovao i unistio Libiju ,gde vam je i Ambasador strada, a niko odgovarao...Da i to je verovatno bio stres.Jeste ima i rasnih problema ,jer "black livesmatter" koje je apsolutno tacno,kao sto je i tacno da su i drugi zivoti vazni,kao na primer policajaca koji na stotine stradaju po ulicam od "rasno" ne zadovoljnih gengi.

(nedelja, 09. avg 2020, 15:21) - anonymous [neregistrovani]

Razumem je i saosecam

I da je utesim - crna populacija ima podrsku u velikom delu sveta. Neka pokusa da shvati kako je nama Srbima, koje vecina u svetu niti raume niti podrzava.

(nedelja, 09. avg 2020, 15:08) - anonymous [neregistrovani]

МИшел

Ма немојте касти.