Zašto je navodno samoubistvo unuka Elvisa Prislija misterija

Unuk muzičke legende Elvisa Prislija Bendžamin Kiou je preminuo, saopštio je zastupnik njegove majke Lize Mari Prisli. Imao je 27 godina.

Mladi Kiou je preminuo u Kalabasasu u Kaliforniji, rekao je Rodžer Vidinovski za Si-En-En, ali bez detalja o okolnostima smrti, uključujući datum. 

„Liza Mari Prisli je potpuno slomljena, ali pokušava da ostane jaka zbog svoje dece - dve jedanaestogodišnje bliznakinje i starije ćerke Rajli. Liza je obožavala Bendžamina", dodao je Vidinovski.

Dejli mejl prenosi detalje o smrti Elvisovog unuka.

„Jedna žena iz komšiluka je čula kako neko, iz kuće u kojoj je Bendžamin živeo, viče 'Ne čini to' ", prenosi list, i navodi da je Bendžamin preminuo od rane nanenete vatrenim oružjem u nedelju rano ujutru.

Kako komšije tvrde, povici su se iz luksuzne kuće sa bazenom, čuli oko 3.30, a policija je stigla oko 6 sati ujutru.

Komšija, koji je tražio da ne bude imenovan, čuo je policajce kako razgovaraju sa užasnutom ženom, za koju se smatra da je Bendžaminova devojka. 

„Samo je govorila:`Ne mogu da verujem, ne mogu da verujem da je učinio to sebi. Porodica će kriviti mene. Mrzeće me`, rekao je komšija i dodao da je stekao utisak da devojka oseća krivicu za nemili događaj.

Komšije su rekle da veruju da je žena, koju su redovno viđali kako dolazi u kuću sa Bendžaminom, bila njegova devojka, i da je par je bio u vezi najmanje dve godine.

Dodali su da njegovu majku na imanju nisu videli nekoliko nedelja. Ipak, Liza Mari se pojavila u kući odmah pošto su stigle vesti o tragediji.

Policija je saopštila da je Elvisov unuk „preminuo pošto je dobio jednu ranu od vatrenog oružja u gornjem delu tela" i da je istraga o okolnostima smrti u toku. 

Bendžamin je bio sin muzičara Denija Kioua, koji se oženio Lizom Mari 1988. godine, a razveo od nje 1994. godine.

Liza Mari je neretko spominjala kako njen sin zapanjujuće liči na slavnog dedu.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво