Ljubomorni Džoni Dep sprečavao suprugu da snima "slobodnije scene"

Detalji "slobodnijih scena" koje je glumica Amber Herd trebalo da odigra, skrivani su od njenog bivšeg supruga Džonija Depa. Zvezda "Pirata sa Kariba" je imao ljubomorne ispade, otkriveno je u aktuelnom sudskom procesu.

U postupku koji se vodi između Džonija Depa, njegove bivše supruge i tabloida San otkriveni su brojni detalji iz života bivšeh glumačkog para. 

Dep tuži britanski tabloid zbog priče iz aprila 2018. godine u kojoj su ga nazvali "muškarcem koji tuče žene".

Dep je naime, prenosi Gardijan, priznao pred sudom da je bio ljubomoran i da mu je bilo neprijatno pri pomisli da njegova bivša supruga Amber snima scene koje podrazumevaju skidanje.

Prema dokazima istražitelja, stiče se utisak da je Dep sprečavao Amber da snima filmove sa takvim scenama ali i da se mešao u njeno "provokativno oblačenje" dok je bila na crvenom tepihu.

Pravni predstavnici glumice tvrde da je Dep pokušavao da kontroliše kompletno njen život, pošto je, kako su naveli, donosio odluke o tome  kako ona treba da se ponaša, šta je pogodno da obuče i u kojim filmovima može da glumi.

Međutim, glumac ima svoju stranu priče, prenosi Gardijan

 

"Nikada se ne bih mešao u to šta treba da obuče, ali bih joj svakako spomenuo ako sam smatrao da je ono što nosi suprotno od onoga što želi da postigne. Ona je imala ambicije da glumi u ozbiljnijim filmovima. Govorio sam joj da ne mora da snima slobodne scene i da se skida, jer joj se nije dopadalo što je posmatraju kao objekat. Htela je da dođe do boljih uloga u kojima bi mogla da iskaže svoje ozbiljno glumačko umeće", izjavio je glumac.

Džoni Dep je dodao da je Amber sama govorila da ne želi da je samo gledaju kao lepoticu od koje očekuju skidanje.

"Ja sam joj rekao da ne mora. Hela je moj savet i ja sam joj ga dao. Nažalost ili na sreću, nastavila je da snima iste filmove", rekao je Dep.

Njegova namera da utiče na izgled supruge, kako tvrdi, bila je zapravo njegov pokušaj da je usmeri prema njenim ciljevima.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи